23 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

A Murder at the End of the World – Seizoen 1

Darby is een amateurspeurneus van Generatie Z en is tevens een slimme hacker. Darby en acht andere gasten zijn door een miljardair uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een prachtige, afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden inzetten om te bewijzen dat het daadwerkelijk een moord was.

Darby is een amateurspeurneus van Generatie Z en is tevens een slimme hacker. Darby en acht andere gasten zijn door een miljardair uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een prachtige, afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden inzetten om te bewijzen dat het daadwerkelijk een moord was. Tegelijkertijd moet ze de strijd aangaan met de belangen van de andere gasten en moet ze voorkomen dat de moordenaar nog een keer toeslaat.

Onze opinie:
Deze miniserie van en met Brit Marling begint intrigerend met een opzet die doet denken aan een Agatha Christie whodunnit maar al snel moet je op je tanden bijten om je niet te ergeren aan dialogen waarbij we nog maar eens gewaarschuwd worden voor klimaatverandering (met toekomstvoorspellingen van modellen die gepresenteerd worden als feiten!) en hoe slecht we allemaal wel niet bezig zijn. Van daar af aan gaat het enkel neerwaarts met slecht uitgewerkte of nietszeggende personages, onrealistische plotwendingen en slechte editing (buiten wandelen in -6 met amper een fleece over een t-shirt?).

A Murder at the End of the World | November 14, 2023 (United States) 7.2

Photos


See all photos >>