15 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

About My Father

'Sebastian is verloofd met Ellie. Zij moedigt hem aan om zijn geïmmigreerde vader Salvo, een kapper, mee te nemen naar een weekend met haar superrijke en buitengewoon excentrieke familie. Het weekend ontwikkelt zich tot wat alleen kan worden omschreven als een hevige cultuurbotsing. Sebastian en zijn vader ontdekken nadien dat het mooie van familie is dat alles om familie draait.

‘Sebastian is verloofd met Ellie. Zij moedigt hem aan om zijn geïmmigreerde vader Salvo, een kapper, mee te nemen naar een weekend met haar superrijke en buitengewoon excentrieke familie. Het weekend ontwikkelt zich tot wat alleen kan worden omschreven als een hevige cultuurbotsing. Sebastian en zijn vader ontdekken nadien dat het mooie van familie is dat alles om familie draait.

Onze opinie:
Meet the Parents met een koppel dat 50 is en een 80-jarige Robert De Niro? Totaal ongeloofwaardig, vooral ook omdat Sebastian Maniscalco en Leslie Bibb (het koppel) doen alsof ze de maturiteit van 20ers hebben terwijl Sebastian’s haar zelfs grijs ziet… Als de grappen nu nog grappig hadden geweest, maar neen ook dat is niet het geval. De zoveelste flauwe komedie die moet cashen op enkele bekende namen

About My Father | May 26, 2023 (United States) 5.7

Photos


See all photos >>