19 april 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Archive

Het is 2049. George Almore, een robotontwikkelaar, staat op het punt van een doorbraak. Op een geheime basis werkt hij aan een robot die nauwelijks te onderscheiden is van een mens.

Het is 2049. George Almore, een robotontwikkelaar, staat op het punt van een doorbraak. Op een geheime basis werkt hij aan een robot die nauwelijks te onderscheiden is van een mens. Zijn laatste prototype, genaamd J3, is bijna af. Door zijn twee eerdere prototypes, J1 en J2, kon hij deze nieuwe versie ontwikkelen. Elk prototype is een steeds geavanceerdere versie van zijn vrouw, Jules, die omgekomen is bij een ongeluk.

Onze opinie:
Het verhaal lijkt naar het einde wat barstjes te vertonen die niet kloppen, om je dan een plotwending voor te schotelen die (alhoewel al eerder gezien in andere films) totaal onverwacht je van de bank schopt. Een absolute aanrader, een van de betere sci-fi drama’s die we in een hele tijd gezien hebben!

Archive (2020) Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller | 109min | July 10, 2020 (United States) 6.4
Director: Gavin RotheryWriter: Gavin RotheryStars: Theo James, Stacy Martin, Rhona MitraSummary: 2038: George Almore is working on a true human-equivalent AI. His latest prototype is almost ready. This sensitive phase is also the riskiest. Especially as he has a goal that must be hidden at all costs.

Photos


See all photos >>