18 juli 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Black Adam

Zo'n 5000 jaar nadat hij goddelijke krachten kreeg en meteen werd opgesloten, wordt Black Adam (Johnson) bevrijd, klaar om de wereld te laten kennismaken met z'n unieke rechtvaardigheid.

Zo’n 5000 jaar nadat hij goddelijke krachten kreeg en meteen werd opgesloten, wordt Black Adam (Johnson) bevrijd, klaar om de wereld te laten kennismaken met z’n unieke rechtvaardigheid.

Onze opinie:
Het verhaal bevat elementen die echt wel goed gevonden zijn, maar wat de makers ermee doen zorgt ervoor dat het geheel zwaar ondermaats en compleet voorspelbaar aanvoelt, reeds na een tiental minuten heb je een idee hoe de hele film in elkaar zit. Johnson moet niet veel acteren, gewoon dreigend kijken en zijn lijntjes opzeggen, en de rest van de cast had weinig zin/interesse (Pierce Brosnan) of mag terug naar de acteerschool (de rest van de cast). Voeg daar nog wat domme en misplaatste humor aan toe, en CGI die uit een videogame van de jaren ’90 lijkt te zijn gekomen (Diablo 2 kwam onmiddellijk in mijn gedachten!) en je weet waarom deze Black Adam een serieuze teleurstelling is

Black Adam | October 21, 2022 (United States) 6.2

Photos


See all photos >>