27 mei 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Bloody Murder 2

Goedkope rommel

Je neemt Friday the 13th, doet er een snuifje Halloween bij alsook enkele jongelingen die op zomerkamp gaan en completeert de schotel met tonnen en tonnen bloed. Wat krijg je dan? Correct, Bloody Murder 2.

Na de vorige moorden (ja, er was een Bloody Murder 1!) is de tijd redelijk rustig voorbij gegaan en Trevor Moorehouse is zowat een spookverhaal geworden (aka “Urban Legend”! Ja, ook wij kunnen flauwe toespelingen doen!). Wanneer het zomerkamp weer geopend wordt en de nieuwe werknemers op een nacht een spelletje Bloody Murder beginnen spelen komt er echter plots een man met een wit masker tevoorschijn en beginnen de moorden van voren af aan. Een na een worden de mensen in het kamp vermoord en dus rest de vraag: zal er iemand dit kunnen overleven?

Onze opinie:
Low Budget film of niet, deze film is een complete rip-off van andere bekende horrorfilms en slaagt er zelfs niet in om ook maar een beetje eigen stijl of originaliteit te creëren. Het einde is absurd, er zijn enkele plotwendingen die totaal nergens op slaan, en het acteerwerk is zoals je zou verwachten in dit soort van goedkope splatter fests; slecht dus. Er is absoluut geen reden te bedenken om deze film te bekijken.

Bloody Murder 2: Closing Camp (2003) Drama, Horror, Mystery, Thriller | 92min | February 18, 2003 (United States) 4.4
Director: Rob SperaWriter: John R. StevensonStars: Katy Woodruff, Tyler Sedustine, Amanda MagarianSummary: Trevor Moorhouse returns! Coming to Placid Pines is difficult for Tracy, who's brother, Jason, was one of Trevor's victims near the end of the original. When Tracy's nightmares begin to come true as one by one the counselors are murdered. Someone is hunting them through the pitch-black Forest and is determined to kill them all. —Wallace Entertainment

Photos


See all photos >>