23 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Boston Strangler

Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten: Loretta McLaughlin, verslaggever voor de Record-American, en haar collega en vertrouweling Jean Cole.

Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten: Loretta McLaughlin, verslaggever voor de Record-American, en haar collega en vertrouweling Jean Cole. Terwijl de moordenaar steeds meer slachtoffers maakt, gaat het duo dapper op onderzoek uit en zetten ze hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen

Onze opinie:
Een interessante film van Matt Ruskin (regie en script) over de twee journalistes die in de jaren ’60 de zogenaamde Boston Strangler moorden aan elkaar koppelden. Weet echter dat de focus echt op de journalistes is en minder op de eigenlijke moorden, kwestie dat je niet met de verkeerde verwachtingen begint te kijken. De vergelijking met Zodiac uit 2007 is ook snel gemaakt en dan valt wel op dat een bioscoopfilm toch altijd nog net dat tikkeltje beter is dan een Hulu/Disney Original (ondanks Keira Knightley en Chris Cooper in de cast hier)

Boston Strangler | March 17, 2023 (United States) 6.5

Photos


See all photos >>