12 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Class of ’09 – Seizoen 1

De spannende thrillerserie Class of '09 gaat over een groep FBI-agenten en speelt zich af gedurende drie verschillende tijdsperiodes. De agenten worstelen met ingrijpende veranderingen wanneer het Amerikaanse strafrechtsysteem wordt veranderd door kunstmatige intelligentie. Deze serie, die zich uitstrekt over meerdere decennia en tijdlijnen, gaat over gerechtigheid en de keuzes die we maken die uiteindelijk ons leven en onze nalatenschap bepalen.

De spannende thrillerserie Class of ’09 gaat over een groep FBI-agenten en speelt zich af gedurende drie verschillende tijdsperiodes. De agenten worstelen met ingrijpende veranderingen wanneer het Amerikaanse strafrechtsysteem wordt veranderd door kunstmatige intelligentie. Deze serie, die zich uitstrekt over meerdere decennia en tijdlijnen, gaat over gerechtigheid en de keuzes die we maken die uiteindelijk ons leven en onze nalatenschap bepalen.

Onze opinie:
Ok, niet alles is even geloofwaardig, en Disney zijnde Disney moet er natuurlijk een degelijke dosis BLM en LGBTQ+ weer voorbij komen, maar dat gezegd zijnde krijgen we wel een serie voorgeschoteld met diep uitgewerkte personages en een verhaallijn die goed in elkaar zit, ook al kan het zijn dat mensen bij momenten het heen en weer switchen tussen verschillende tijdsperken misschien wat minder appreciëren. Geen absolute topper, maar zeker niet te versmaden.

Summary: