3 december 2022

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Damages – Seizoen 1 – 4

Een cast vol bekende namen vormt de hoofdattractie van deze ambitieuze juridische thriller die zich afspeelt in de wereld van de machtige rechtszaken van New York City.

Een cast vol bekende namen vormt de hoofdattractie van deze ambitieuze juridische thriller die zich afspeelt in de wereld van de machtige rechtszaken van New York City. Als beginnend advocate Ellen Parsons een baan aanneemt bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Manhattan, verandert haar opwinding over haar geluk al snel in onrust, als ze verwikkeld raakt in een principiële rechtszaak

Onze opinie:
Damages is een interessante advocatenserie die origineel uit de hoek komt door gebruik te maken van flashbacks die constant hints geven omtrent waar het verhaal naartoe gaat en hoe de plot in elkaar zit. De topcast helpt de kwaliteit van de serie te behouden, maar de verhalen zitten doorheen de seizoenen niet allemaal op eenzelfde niveau. Het laatste seizoen zorgt er gelukkig wel voor dat Damages in schoonheid eindigt.

Damages (2007) Crime, Drama, Mystery, Thriller | 60min | July 24, 2007 (United States) 8.1
Writer: Glenn Kessler, Todd A. Kessler, Daniel ZelmanStars: Glenn Close, Rose Byrne, Tate DonovanSummary: A law school graduate becomes the protégée of a successful high-stakes litigator.

Photos


See all photos >>