15 juli 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Dom, Dommer, Domst!

De komende generatie politici bij Groen wordt er niet intelligenter op!

Dat het altijd erger kan is nog maar eens bewezen.

Volgend op de nieuwste peiling van HLN, VTM, RTL en Le Soir waarin Groen het moet doen met slechts 7,4% van de stemmen (en daarmee de kleinste partij in Vlaanderen wordt, zelfs achter PVDA) heeft het bestuur van Jong Groen een tweet de wereld ingestuurd waarin ze de oorzaak van het slechte resultaat leggen bij een gebrek aan weerspiegeling van de maatschappij in het parlement, en teveel “witte oude mensen in de partij”

We willen een betere weerspiegeling van de maatschappij. Een deel van de groep witte mensen, vaak ook te oud, die daar nu zit maakt foute inschattingen.
Ze zijn teveel meegegaan in machtspolitiek. Ze zijn t veel voeling verloren met mensen. We hebben nu nood aan een omslag (3/3)

— Jong Groen (@JongGroen) March 31, 2023

Het volledige bestuur van Jong Groen bestaat uit… blanke jongeren. Geeft ze dus nog enkele jaartjes en ze kunnen over zichzelf tweeten dat er teveel “oude witte mensen” bij Groen zitten.

De tweet is na nogal wat heftige reacties vanuit het partijbestuur van de moederpartij offline gehaald. Dat de jongeren nogal racistisch deden naar hun eigen huidskleur vertoont in ieder geval geen al te hoog IQ. Wie de huidige Groene politici qua intelligentie niet al te hoog heeft zitten weet in ieder geval nu al dat de toekomst geen beterschap zal brengen!