25 april 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Final Destination 2

Een leuke sequel!

Vlucht 180 explodeerde en de mensen die eruit gestapt waren omdat een van hen een voorgevoel kreeg dat ze allemaal zouden sterven zijn op allemaal op mysterieuze wijze omgekomen, op één na: Clear Rivers. Exact een jaar na de explosie krijgt Kimberly (A.J. Cook) een gruwelijk visioen van een auto-ongeval waarbij zij, haar vrienden en verscheidene andere mensen zullen sterven. Ze is zo verontrust of wat ze net gezien heeft dat in plaats van haar weg te hervatten ze de baan blokkeert en alle verkeer dat op de snelweg wil geraken tegenhoudt. Seconden later gebeurt er een enorme crash en sterft ze bijna alsnog door een grote vrachtwagen die haar auto ramt. Gelukkig is er een agent die haar net op tijd uit de weg kan trekken en haar als dusdanig redt. Na een kort onderzoek waarbij alle betrokken partijen ondervraagd worden mag iedereen terug huiswaarts keren en het incident lijkt gesloten te zijn. Totdat de eerste overlevenden enkele uren later alsnog sterven… Het is duidelijk voor Kimberly dat de Dood het niet leuk vindt dat iemand zijn plannen dwarsboomt en hij zal hen blijven achtervolgen tot elk van de “gelukkigen” zijn/haar lot tegengekomen is… Misschien dat de enige overlevende van Vlucht 180 kan helpen?

Onze opinie:
Final Destination 2 toont ons meer van hetzelfde als in de eerste film maar dat doet er weinig toe aangezien de verhaallijn bij dit genre van films minder belangrijk is dan de spanning en dat is waar deze sequel in excelleert! De special effecten zijn schitterend en het goor gehalte is weer enorm hoog, wat wil je nog meer? Leuk voor de fans!

Final Destination 2 (2003) Horror, Thriller | 90min | January 31, 2003 (United States) 6.2
Director: David R. EllisWriter: J. Mackye Gruber, Eric Bress, Jeffrey ReddickStars: A.J. Cook, Ali Larter, Tony ToddSummary: Whilst heading onto the highway, Kimberly Corman has a vision of a huge car accident. Bringing the traffic to a halt, Kimberly is horrified when the accident actually happens. Kimberly links the occurrence with a similar event a year earlier: the Flight 180 disaster. After speaking with Clear Rivers, the only remaining survivor of the Flight 180 disaster, Kimberly discovers that Death's pattern has been disturbed, meaning everyone who was originally supposed to die will now be killed in separate freak accidents. Kimberly and the remaining survivors must work with Clear to try and stop Death from repeating its process. —Film_Fan

Photos


See all photos >>