23 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Ghostbusters: Afterlife

Als in Ghostbusters: Afterlife een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aankomen in een stadje ontdekken ze een band met de oorspronkelijke Ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader, een oorspronkelijke Ghostbuster, heeft achtergelaten.

Regisseurs Jason Reitman en Ivan Reitman komen met het volgende hoofdstuk in het oorspronkelijke Ghostbusters-universum. Als in Ghostbusters: Afterlife een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aankomen in een stadje ontdekken ze een band met de oorspronkelijke Ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader, een oorspronkelijke Ghostbuster, heeft achtergelaten.

Onze opinie:
Ja, dat moment dat we de originele Ghostbusters (Bill Murray, Ernie Hudson en Dan Akroyd) voorbij zien komen verschijnt er een glimlach op ons gezicht, net zoals wanneer de begintunes van de originele Ghostbusters muziek (“Who you gonna call?”) uit de speakers schalt. Maar is dat het waard om meer dan 2 uur naar deze film te zien? Neen, het geheel is te langdradig en buiten een race door de straten van het dorp met de originele Ghostbusters wagen gebeurt er veel te weinig om je aandacht te behouden

Ghostbusters: Afterlife | November 19, 2021 (United States) 7.1

Photos


See all photos >>