13 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Halloween Ends

Michael Myersis al vier jaar niet meer gezien na de gebeurtenissen in Halloween Kills. Laurie woont samen met haar kleindochter Allyson en heeft ervoor gekozen om haar angst en woede los te laten en van het leven te genieten. Wanneer een jongeman verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg.

Michael Myers is al vier jaar niet meer gezien na de gebeurtenissen in Halloween Kills. Laurie woont samen met haar kleindochter Allyson en heeft ervoor gekozen om haar angst en woede los te laten en van het leven te genieten. Wanneer een jongeman verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg.

Onze opinie:
Het einde van Michael Myers? Werkelijk? Echt? Is het eindelijk gedaan? Gezien de kwaliteit van deze Halloween Kills hopen we er écht op. In elk geval is het zeker dat het het einde is van Jamie Lee Curtis als “slachtoffer” Laurie maar veel zullen we er niet aan missen. Halloween Ends is zowat de slechtste Halloween film die we tot op heden gezien hebben, en dit voor een groot deel vanwege het feit dat de twee uur durende “ervaring” al een uur nodig heeft voordat er ook maar iets qua actie gebeurt! Slaapverwekkend is nog een understatement! Nightmare on Elm Street, Friday the 13th en Halloween: de drie grootste horror franchises van de jaren ’80 zijn nu officieel allemaal dood en begraven! Als iemand ze terug tot leven wil wekken, dat het dan aub iemand is die een dergelijke film kan maken en geen goedkope persiflage creëert…

Halloween Ends | October 14, 2022 (United States) 5

Photos


See all photos >>