15 juli 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Hellraiser (2022)

Een jonge vrouw, die worstelt met een verslaving, komt in het bezit van een oude puzzeldoos. Ze weet echter niet dat deze de zogenaamde "Cenobites" kan oproepen. De Cenobites zijn een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie.

Een jonge vrouw, die worstelt met een verslaving, komt in het bezit van een oude puzzeldoos. Ze weet echter niet dat deze de zogenaamde “Cenobites” kan oproepen. De Cenobites zijn een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie.

Onze opinie:
Als je weet dat de Amerikaanse streamingdienst Hulu eigendom is van Disney vraag je je misschien af waarom deze Hulu Original remake/reboot van de klassieker Hellraiser (gebaseerd op het boek van Clive Barker) op Streamz is verschenen en op moment van schrijven nog niet op Disney+. Zodra je de film hebt bekeken wordt dit echter onmiddellijk duidelijk: deze woke remake houdt geen rekening met het originele verhaal, heeft personages waar je totaal geen voeling mee krijgt (laat staan sympathie), het acteerwerk is brol en het énige dat je misschien kan aanspreken is dat de CGI en gore wat beter zijn dan in de originele film. En dat mag ook wel wetende dat de eerste Hellraiser film stamt uit 1987…

Hellraiser | October 7, 2022 (United States) 6

Photos


See all photos >>