25 april 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Jackass: The Movie

Jackass the Movie is een giller!! De helden (of losers?) van de MTV-serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor tv!

Jackass the Movie is een giller!! De helden (of losers?) van de MTV-serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor tv!

Onze opinie:
Johnny Knoxville en zijn bende zijn er om ons de meest absurde, gevaarlijke, over-de-top en vuile stunts te tonen die je je maar kan bedenken. Meer dan anderhalf uur van de grappigste verborgen camera grappen, boksen tegen een wereldkampioen, je ballen laten elektrocuteren, een huurwagen crashen, … bedenk een stunt waarvan je nooit gelooft dat iemand het zou durven en zij doen het gewoon!

Wel, zelfs als je er niet van houdt om mensen te zien pissen en kakken onder het mom van humor zal je op zijn minst één scène vinden waarmee je kan lachen. Ook de cameo’s van bekende sterren zoals Henry Rollins, Tony Hawk en Mat Hoffman zijn redelijk cool. Geloof het of niet maar dit is anders dan eender wat je in je leven al gezien hebt

Jackass: The Movie (2002) Documentary, Action, Comedy | 87min | October 25, 2002 (United States) 6.6
Director: Jeff TremaineWriter: Jeff Tremaine, Spike Jonze, Johnny KnoxvilleStars: Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris PontiusSummary: Johnny Knoxville and his crazy friends appear on the big screen for the very first time in Jackass: The Movie. They wander around Japan in panda outfits, wreak havoc on a once civilized golf court, they even do stunts involving LIVE alligators, and so on. While Johnny Knoxvile and his pals put their life at risk, they are entertaining people at the same time. Get ready for Jackass: The Movie!! —Uber Minion

Photos


See all photos >>