15 juli 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Malibu’s Most Wanted

Leuk om eens mee te lachen.

Brad Gluckman (Jamie Kennedy) is B-Rad, een rijkeluiskindje wiens vader in de running is om gouverneur te worden. Sinds zijn kindertijd is hij altijd al gefascineerd geweest door rapmuziek en hij wil dan ook de beste rapper in de wereld worden. Wat hij echter niet begrijpt is dat zijn makkelijke leven in Malibu niet echt een inspiratiebron is om deftige raps te maken en zijn taal en stijl zijn aan de andere kant dan ook weer niet echt behulpzaam voor de carrière van zijn vader. Moe van de acties van zijn zoon besluit zijn vader om B-Rad een lesje te leren en hij huurt twee acteurs in om B-Rad rond te leiden in het getto zodat hij zijn act als “gangsta rapper” zou laten vallen.

Onze opinie:
Malibu’s Most Wanted een leuke film waarin Jamie Kennedy een grappige wending geeft aan Eminem’s “8 Mile” waar een blanke man probeert de rappen in “da hood”. Het verhaal is voorspelbaar, het acteerwerk over de top, maar de film blijft gelukkig wel onderhoudend. Leuk om eens mee te lachen.

Malibu's Most Wanted (2003) Comedy, Crime | 86min | April 18, 2003 (United States) 5.2
Director: John WhitesellWriter: Fax Bahr, Adam Small, Jamie KennedyStars: Jamie Kennedy, Ryan O'Neal, Blair UnderwoodSummary: Brad Gluckman or "B-rad" acts like he is from the hood, when he is white and lives in a rich neighborhood in Malibu. He is ruining his fathers election for governor, and he and his crew come up with an idea, to send "B-rad" to the hood to turn him back into a white boy. This movie is filled with laughs and is a great comedy.

Photos


See all photos >>