23 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Possessor

De geheime organisatie gebruikt de geavanceerde technologie van Tasya Vo om de hersenen van anderen via implantaten te manipuleren en te controleren - bijvoorbeeld om moorden te plegen die nooit tot de eigenlijke dader kunnen worden herleid.

De geheime organisatie gebruikt de geavanceerde technologie van Tasya Vo om de hersenen van anderen via implantaten te manipuleren en te controleren – bijvoorbeeld om moorden te plegen die nooit tot de eigenlijke dader kunnen worden herleid.

Onze opinie:
Soms willen regisseurs zo artistiek uit de hoek komen dat ze vergeten dat het de bedoeling is dat de kijker niet in slaap valt. Zoals bij Possessor. Brandon Cronenberg (zoon van David) heeft van zijn vader geleerd dat je artistieke horrorfilms kan maken, maar vergeet wel dat je een degelijke opzet nodig hebt die logisch is. Mensen “overnemen” om andere mensen te vermoorden klinkt misschien cool, maar waarom zou je dan niet gewoon de “target” overnemen en zelfmoord laten plegen? Oeps, niet aan gedacht! Verder krijgen we een tempo dat zo traag gaat dat de film 3 uur lijkt ipv 1:43, en de visuele effecten lijken van het begin van de eeuw in plaats van het begin van het decennium

Possessor | October 2, 2020 (United States) 6.5

Photos


See all photos >>