25 april 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Saint Sinner

Een televisiefilm gebaseerd op werk van Clive Barker blijft een televisiefilm (slecht dus)

1815, Thomas Alcala en zijn broer sluipen naar een geheime kamer in hun klooster waar ze een raar artefact vinden. Wanneer ze dit aanraken wordt het echter duidelijk dat ze twee Succubi (vrouwelijke demonen die leven van de levenskracht van mannen) vrijgelaten hebben en voordat iemand er ook maar iets aan kan doen slagen deze erin om via het “Wheel of Time” te ontsnappen naar de toekomst.

Thomas, in rouw vanwege de dood van zijn broer door de succubi, reist eveneens naar de toekomst met als enige doel recht te zetten wat hij en zijn broer gedaan hebben door de succubi te vermoorden. Ondertussen zijn de twee demonen begonnen met een reeks moorden en detective Rachel Dressler en haar partner worden op de zaak gezet. Hun onderzoek leidt recht naar Thomas die onmiddellijk hoofdverdachte wordt.

Onze opinie:
Saint Sinner is een televisiefilm die losjes gebaseerd is op een verhaal van Clive Barker (de man achter Hellraiser). Barker mag dan wel een bekende naam zijn, dat wil niet zeggen dat alles waar zijn naam op staat goed is, en daar is Saint Sinner een schitterend voorbeeld van. De verhaallijn is simplistisch, het acteerwerk verschrikkelijk, en we hadden nooit kunnen denken dat succubi zo lelijk zouden zijn. We zullen het maar steken op het feit dat dit een televisiefilm is zeker? Pure rommel dus.

Saint Sinner (2002) Fantasy, Horror, Sci-Fi | 90min | September 16, 2006 (Hungary) 4.2
Director: Joshua ButlerWriter: Doris Egan, Hans Rodionoff, Clive BarkerStars: Greg Serano, Gina Ravera, Mary MaraSummary: In 1815 a monk, Tomas Alcala, unwittingly unleashes two female succubi, Munkar and Nakir, upon an unsuspecting 21st century. He is chosen by God to travel through the centuries and stop the demons' rampage.

Photos


See all photos >>