15 juli 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

John Kramer (Tobin Bell) is terug. SAW X luidt een onbekend, maar ijzingwekkend hoofdstuk uit de serie in... Jigsaws meest persoonlijke spel ooit. Na de gebeurtenissen in SAW I reist John naar Mexico. Hij hoopt dat een experimentele procedure hem kankervrij zal maken. Wanneer hij ontdekt dat de hele organisatie één grote zwendel is, zint hij op wraak.

John Kramer (Tobin Bell) is terug. SAW X luidt een onbekend, maar ijzingwekkend hoofdstuk uit de serie in… Jigsaws meest persoonlijke spel ooit. Na de gebeurtenissen in SAW I reist John naar Mexico. Hij hoopt dat een experimentele procedure hem kankervrij zal maken. Wanneer hij ontdekt dat de hele organisatie één grote zwendel is, zint hij op wraak.

Onze opinie:
We zijn ondertussen aan deel 10 in de Saw serie en keren dus nog maar eens terug in de tijd om wat nieuw leven te blazen in de franchise. Tobin Bell en Shawnee Smith keren terug als John Kramer en Amanda Young, en we krijgen een wat persoonlijker verhaal voorgeschoteld waarmee zowat alles gezegd is want voor de rest is het “business as usual”. De acteerprestaties zijn (buiten Bell) benedenmaats, de plotwendingen zijn zeer voorspelbaar, en de film draait zoals bijna altijd wel op de gruwelijke martelscenes die allesbehalve geloofwaardig worden neergezet. Verwacht je niets meer dan bloedverspilling, dan zal Saw X je zeker kunnen bevallen, maar als je een degelijk verhaal en acteerwerk wil zien moet je elders zoeken

Saw X | September 29, 2023 (United States) 6.6

Photos


See all photos >>