29 februari 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

Succession – Seizoen 1 – 4

Welkom in de wereld van de familie Roy. Logan Roy bezit het grootste media-imperium ter wereld. Een imperium dat zijn kinderen maar al te graag in handen willen krijgen.

Welkom in de wereld van de familie Roy. Logan Roy bezit het grootste media-imperium ter wereld. Een imperium dat zijn kinderen maar al te graag in handen willen krijgen. De reeks won 13 Emmy’s, waaronder voor Beste Dramaserie.

Onze opinie:
Succession is gecatalogeerd als “drama” en “komedie” maar neem dat stuk over “komedie” niet al te serieus. Dit is allesbehalve een dijenkletser, dit is drama van het hoogste schavot met een Brian Cox die een soort van Rupert Murdoch speelt die omringd wordt door een familie waarvan geen enkel lid uit te staan is. Werkelijk, Succession is de eerste serie ooit waarin we enkel maar irritante en egocentrische personages voorgeschoteld krijgen en we zonder probleem blijven kijken om erachter te komen hoe alles zal aflopen. Super!

Succession (2018) Drama | 60min | June 3, 2018 (United States) 8.6
Writer: Jesse ArmstrongStars: Nicholas Braun, Sarah Snook, Jeremy StrongSummary: The Roy family is known for controlling the biggest media and entertainment company in the world. However, their world changes when their father steps down from the company.

Photos


See all photos >>