28 mei 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

That’s My Boy

De spanningen tussen een nare vader en zijn zoon lopen hoog op als de vader besluit in te trekken bij de zoon en diens verloofde net voor hun huwelijk.

De spanningen tussen een nare vader en zijn zoon lopen hoog op als de vader besluit in te trekken bij de zoon en diens verloofde net voor hun huwelijk.

Onze opinie:
In That’s My Boy heeft Sandler zich een belachelijk accent aangemeten dat hij waarschijnlijk grappig zal vinden, masturbeert hij op een foto van een 80-jarige (?) grootmoeder, vindt men het blijkbaar cool dat een pastoor (James Caan) iemand neerslaat, wordt Susan Sarandon opgewonden van een vinger die tegen een ruit tikt, en wordt Andy Samberg afgedaan als een complete idioot die zelfs nog minder goed is in het opvangen en teruggooien van een baseball dan een 2-jarige peuter. Ja, het niveau zit weer op een nieuw dieptepunt en je hoopt in je hart dat de toch wel bekende cast goed betaald zijn om mee te doen aan dit stukje prutswerk.

That’s My Boy is vooral goed in het leveren van misplaatste en slecht uitgewerkte grappen en onnozeliteiten en heeft met rede een Razzie gewonnen. De film gaat over de vergane glorie van Donny, maar doet ons vooral afvragen of Sandler nog wel in staat is om ooit zijn vroegere glorie terug te verkrijgen.

That's My Boy (2012) Comedy | 116min | June 15, 2012 (United States) 5.5
Director: Sean AndersWriter: David CaspeStars: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton MeesterSummary: While still in his teens, Donny (Adam Sandler) fathered son Todd (Andy Samberg) and raised him alone until Todd's 18th birthday. Now, after years apart, Donny suddenly shows up uninvited on the eve of Todd's wedding. Donny tries desperately to reconnect with Todd and is forced to deal with the results of his bad parenting skills. —Official site

Photos


See all photos >>