15 juli 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

The Inbetweeners – Seizoen 1 – 3

Het gaat niet zo goed met Will McKenzie. Zijn ouders zijn net gescheiden en tot overmaat van ramp brengt zijn moeder hem van een chique privéschool naar de zesde klas van de plaatselijke basisschool. Ondanks de dubbele handicap van het nieuwe kind en 'het dragen van een koffer', maakt Will snel nieuwe vrienden, Simon, Neil en Jay. Helaas zijn ze verre van de coolste kinderen op school.

Het gaat niet zo goed met Will McKenzie. Zijn ouders zijn net gescheiden en tot overmaat van ramp brengt zijn moeder hem van een chique privéschool naar de zesde klas van de plaatselijke basisschool. Ondanks de dubbele handicap van het nieuwe kind en ‘het dragen van een koffer’, maakt Will snel nieuwe vrienden, Simon, Neil en Jay. Helaas zijn ze verre van de coolste kinderen op school.

Onze opinie:
We kunnen ons perfect voorstellen dat The Inbetweeners ten tijde van de originele release in 2008 waanzinnig grappig was. Echter, niet alle komedies worden even goed oud en deze serie is het bewijs: verouderde humor die niet meer grappig is, niet vanwege “woke” gedoe maar gewoon vanwege dat het allemaal nogal flauw over komt, en daarnaast is het acteerwerk ook niet echt van deze tijd meer

The Inbetweeners | January 25, 2010 (United States) 8.4

Photos


See all photos >>