25 april 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

The Salton Sea

Geschikt voor mensen die eens wat anders willen dan pure actie

Val Kilmer is Danny Parker, drugdealer en informant van de politie. Of is hij Tom Van Allen, een jazz trompetspeler wiens vrouw vermoord is? Deze vraag is het begin van een verhaal over hoe een man zijn hele leven kan aanpassen om wraak te krijgen op de mensen die hem een groot verdriet gebracht hebben.

Onze opinie:
The Salton Sea is een zeer artistieke thriller van D.J. Caruso die meer omgevingen en beelden gebruikt dan domme actie om zijn punt te maken. Met goed acteerwerk van onder andere Val Kilmer en Vincent D’Onofrio, en een sterk verhaal is deze film dan ook vooral geschikt voor mensen die het even gehad hebben met pure actie en eens wat anders willen bekijken.

The Salton Sea (2002) Crime, Drama, Mystery, Thriller | 103min | June 21, 2002 (Ireland) 7.1
Director: D.J. CarusoWriter: Tony GaytonStars: Val Kilmer, Vincent D'Onofrio, Adam GoldbergSummary: After the murder of his beloved wife, Danny Parker is set adrift in a world where nothing is as it seems. On his journey he befriends slacker Jimmy the Finn and becomes involved in rescuing his neighbor Colette from her own demons. Danny is antagonized by undercover narcotics agents and sadistic dealer Pooh-Bear. —Anonymous

Photos


See all photos >>