23 juni 2024

Doodkonijn

Politiek Incorrect

You Were Never Really Here

Een getraumatiseerde veteraan die niet bang is voor geweld, spoort vermiste meisjes op voor de kost. Wanneer een baan uit de hand loopt, halen Joe's nachtmerries hem in als een samenzwering wordt ontdekt die leidt tot wat zijn doodsreis of zijn ontwaken zou kunnen zijn.

Een getraumatiseerde veteraan die niet bang is voor geweld, spoort vermiste meisjes op voor de kost. Wanneer een baan uit de hand loopt, halen Joe’s nachtmerries hem in als een samenzwering wordt ontdekt die leidt tot wat zijn doodsreis of zijn ontwaken zou kunnen zijn.

Onze opinie:
Onconventioneel, kunstzinnig, vreemd, keihard, … allemaal woorden die voorbij komen wanneer je aan “You Were Never Really Here” denkt. Neen, dit is geen film voor iedereen en de eerste twintig minuten zijn zeker even doorbijten omdat je je mogelijk afvraagt wanneer er nu eens iets gaat gebeuren. Echter, zodra Joaquin Phoenix als Joe op zoek gaat naar Nina Votto komt de film echt op gang en word je aan het scherm gekluisterd, ondanks het feit dat er amper gesproken wordt, en tegen het einde is het verhaal zo verdraaid dat je bijna het gevoel krijgt dat je hersenen gaan exploderen. Super!

You Were Never Really Here | April 6, 2018 (United States) 6.7

Photos


See all photos >>